top of page

Qui som

 

L’any 1982 Josep Lluís Mateu inicia l’activitat en el món assegurador com Corredor d’Assegurances al despatx de l'Av. Martí Pujol. L’any 2000 s’incorpora Jordi Mateu que posteriorment obté la titulació de corredor d’assegurances, a l’any 2008 ens transformem en Bada-Risc Corredoria d’Assegurances, S.L. L'any 2013 hem tornat a l'Avinguda Martí Pujol, Nº 43 traslladant-nos a unes noves oficines més amplies i accessibles per donar un millor servei als nostres clients.

 

Acumulem  mes de 30 anys dedicats exclusivament a la mediació asseguradora, els nostres més de 3000 clients avalen la nostra professionalitat, atenció i servei.

 

Com a Corredoria d'Assegurances no estem vinculats a cap Entitat Asseguradora, aquesta condició ens dóna llibertat per poder seleccionar per al nostre client el millor producte, un vegada analitzades  les millors cobertures, condicions i preus entre les asseguradores amb més prestigi i solvència del mercat.

 

No som venedors de pòlisses, som els assessors dels nostres clients i gestionem la contractació de la pòlissa, el manteniment i la tramitació d' incidències i accidents, que pugui patir l’assegurat. És una relació de persona a persona.

 

Som membres del Col•legi de Mediadors d'Assegurances i de l'Associació Catalana de Corredors d'Assegurances.

 

Estem registrats a la DGPFA amb el número J437GC i com exigeix la llei tenim contractades les pòlisses  de Responsabilitat Civil i  de Caució.

 

Disposem d'un Departament d'atenció al client.

 

bottom of page